Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
Cookprocessor KitchenAid appelrood

Cookprocessor KitchenAid appelrood

Alles-in-één-apparaat met een unieke en stijlvolle roestvrijstalen kookpot van 4,5L.

  • Koken

Met de modus Koken maak je heerlijke soepen en bisques. Deze modus is ook ideaal om confituur, gelei, bouillon en andere gerechten te bereiden die een aantal minuten

moeten doorkoken.

 

  • Braden

Gebruik de modus Braden om heerlijke geroerbakte en oosterse gerechten en lichte roereieren of spek te bereiden.

 

  • Stoven

De modus Stoven heeft verschillende voorgeprogrammeerde modi om alles van sauzen tot risotto te bereiden. Of je nu een

Ierse stoofpot, bearnaisesaus of ratatouille wilt maken, met deprogramma's van de modus Stoven kun je deze gerechten altijd gemakkelijk en snel bereiden.

 

  • Stomen

Bij de modus Stomen gebruik je de bovenste, onderste en inwendige stoombakjes om groenten, vis, mosselen of andere producten te bereiden.

Deze modus is uiterst geschikt als je met delicate ingrediënten werkt en zacht wilt garen met indirecte verhitting.

 

  • Pureren
Pureren combineert de mogelijkheden van de KitchenAid cookprocessor om te koken en te hakken, zodat je in een handomdraai hummus of garnaalkroketten bereidt.
 
  • Deeg maken
Deeg kneden en laten rijzen wordt gemakkelijk en moeiteloos. Of je nu zelf pizzabodems bereidt of brood bakt, de modus Deeg maken vereenvoudigt het hele proces.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.049,00

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.