Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
Kitchen aid foodprocessor zwart

Kitchen Aid foodprocessor zwart

De KitchenAid Artisan Foodprocessor is een complete en veelzijdige foodprocessor. De foodprocessor heeft  3 maten mengkommen met een inhoud van 4 liter, 2,4 liter en 1 liter die in elkaar passen. Deze gebruik je samen met een mes om te hakken of te mixen. De snijschijf kun je op de foodprocessor verstellen waardoor met maar 1 schijf tussen de 1 en 6 millimeter dikte kunt snijden. Met de blokjeskit maak je snel blokjes groenten, fruit of kaas. Raspen doe je met de  omkeerbare raspschijf voor fijne en grove stukken en de raspschijf voor harde kazen, ijs of chocolade. Met de frietenschijf maak je in een handomdraai zelfgemaakte frieten. Tot de standaard accessoires behoren tevens een citruspers en een eierklopper. Alle accesoires worden geleverd in een mooie opbergbox.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 549,00

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.