Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
Edwin Vinke - Zilte klei

Edwin Vinke - Zilte klei

Het tweede boek van Chef van het Jaar Edwin Vinke, van het Zeeuws-Vlaamse sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Zilte Klei, een ruim vierhonderd pagina´s tellend naslagwerk, laat zien wat leeft in Zeeland aan de hand van boeiende getuigenissen, indrukwekkende foto's, eerlijke Zeeuwse gerechten en een vleugje humor.Zilte Klei is, ondanks de bijna vijftig opgenomen recepten, veel meer dan een kookboek. In een interview met de PZC zegt Vinke: "Het is een boek over authentieke mensen, de vruchtbare natuur en de eigen creatieve geest. Het gaat over boeren, vissers, herboristen, kunstenaars en slagers. Ik wil met dit boek mensen kennis laten maken met dingen rondom ons, die we kunnen voelen, ruiken en proeven. Door verhalen en een aantal recepten. Het boek gaat over hardwerkende mensen, puur, met liefde voor de natuur en een passie voor hun vak."Het prachtige naslagwerk voert langs zee, slik, palen, strand, stenen, schorren, dijken, klei, bloemen en bos. Langs zilt, zuur, bitter en zoet. Hoofdschrijver naast Edwin Vinke is Will Jansen. De prachtige fotografie werd verzorgd door Willy Lippenstelt. Een groot aantal gastschrijvers verleenden hun medewerking, onder wie Freek de Jonge, Han Melissen, Jeroen Wielaert en Dick Roothooft.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 67,00

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.