Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50

Workshops en Demo's

         

 

Workshops op maat

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van kookworkshops. In overleg kunnen we jullie eigen programma samenstellen. De verschillende kookonderdelen zijn te combineren.  Afhankelijk van het seizoen en marktaanbod passen we de recepten steeds aan. We houden uiteraard ook rekening met jullie wensen en suggesties.

Wij organiseren de workshops al vanaf zes personen; een workshop kost dan €50 per persoon. Als er een chef-kok wordt uitgenodigd, is het minimum aantal personen twaalf en kost de workshop €65 per persoon.

Tijdens deze workshops gaan jullie culinair aan de slag in onze keuken onder begeleiding van ons eigen team, een echte kookgek, een kookboekauteur of een chefkok.

Leer mooie gerechten maken met vrienden, collega’s of familie in een gezellige ambiance. Natuurlijk wordt er ook gegeten aan een gezellig gedekte tafel. Een kookworkshop is inclusief koffie, thee, wijn en fris en duurt ongeveer vier uur. Je krijgt daarbij ook nog een receptenbundeltje én een culinair cadeau! Kies een thema en daarop inspireren wij de recepten bundel aan de hand van de seizoenen.

 

Italiaans

In deze workshop tonen we hoe je zelf verse

pizza en pasta maakt.

Tajine

Na deze workshop ga je thuis vol vertrouwen

aan de slag met de tajine en tover jezelf zalige

gerechten op tafel.

Rookoven

Zelf je zalm roken is zo lekker en wij leren je de

tips en trucjes!

Koken op hout

In het buitenland zijn er ware ‘koken op houtrestaurants’;

laat je verrassen door de smaken en

geuren van deze cederhouten plank!

Snelkookpan

Voor sommige nog een eng ding, daarom laten

wij je graag zien wat deze (wonder)pan allemaal

kan en helemaal niet eng is.

IJs maken met de Kitchenaid

Niets iets lekkerder dan je eigengemaakte ijs.

We laten zien dat dit echt heel eenvoudig is om

zelf te maken.

Tapas

Onder begeleiding van een chef-kok leer je hoe

je een scala aan tapas maakt.

Patisserie

Een workshop met de volgende onderdelen:

mokkataart, Zeeuwse bolussen, éclairs, madeleines,

botercrème, crème anglaise, ganache, spuittechnieken

en andere afwerkingen.

Koken, de basis Alleen voor Mannen

Deze workshop onder begeleiding van een chefkok

is door en voor mannen, die de fijne kneepjes

willen leren. Denk aan snijtechnieken,

timing, hoe bak je de perfecte biefstuk, hoe

fileer je een vis, presentatie technieken.