Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
Anti-aanbakfolie

Anti-aanbakfolie

Anti-aanbakfolie

Met de anti-aanbakfolie hoef je je bakplaat nooit meer in te vetten! Het voorkomt vastplakken en aanbranden op je bakplaat. De folie is gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Tot wel 1000 keer te gebruiken! De maat van de folie is 38 x 50 cm, maar is gemakkelijk op maat te knippen.

 

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 8,50

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.