Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
koekenpan 26 cm

Koekenpan 26 cm

Koekenpan 26 cm

Koekenpan 26 cm met Excalibur anti-aanbaklaag. De Excalibur anti-aanbaklaag is PFOA-vrij en zo sterk dat de meeste metalen keukengereedschap gewoon gebruikt kunnen worden. Gemaakt van licht gietijzer, voor een snelle en gelijkmatige verwarming. Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, gas, electrisch, ceramisch en inductie. De koekenpan is vaatwasmachine bestendig, maar geniet van een nog langere levensduur door hem met de hand af te wassen. Deze koekenpan is ook nog verkrijgbaar in  20 cm,  24 cm, en 28 cm.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 75,00

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: