Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
Roast Easy

Roast Easy

De Roasteasy is te gebruiken voor elk soort vlees, groenten, aardappels en gevogelte. Dit product zorgt ervoor dat het vlees mooi kleurt, knapperig wordt en toch z'n sappigheid behoudt. De Roasteasy is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en daardoor vaatwasserbestendig en makkelijk schoon te maken. De Roasteasy zorgt er ook voor dat je oven veel schoner blijft aangezien hij spattend vocht tegen houdt. Ideaal te gebruiken op de barbeque.

 

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 59,95

Speciale prijs € 35,00

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.