Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
Broodrooster 2-slots Dualit rood

Broodrooster 2-slots Dualit rood

Dualit Newgen broodrooster is uitgevoerd in een combinatie aluminium en roestvrij staal. Door middel van een schakelaar kan je kiezen om één of beide sleuven te gebruiken.  Doordat de lift met de hand word bediend blijft het brood warm tot je het nodig hebt. Dualit wordt met de hand gemaakt in Engeland en is zeker ook geschikt voor professioneel gebruik. Met de hulp van speciale tosti klemmen kunnen ook tosti’s worden gemaakt. De klemmen worden niet standaard meegeleverd. 

 

  • De sleuven hebben een breedte van 2,8 cm
  • Ontdooi functie
  • Bagel functie
  • 1500 Watt
  • Kleur rood

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 249,00

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: