Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
Japanse mandoline Benriner smal

Japanse mandoline Benriner klein

Met een dosis ervaring die teruggaat tot de jaren '40 van de vorige eeuw is het Japanse Benriner een bekende naam als het om mandolines draait. Het Japanse bedrijf is gestart met houten radijssnijders, welke voornamelijk in de horeca werden gebruikt. De houten mandoline werd in 1969 vervangen door een kunststof variant, wat hem direct populair maakte voor gebruik in huis.

De mandoline is heel gemakkelijk op de gewenste dikte in te stellen. Met de schroef aan de onderkant verstel je snel de snijdikte. De meegeleverde vingerbeschermer zorgt ervoor dat je veilig kan snijden.

De Benriner mandoline heeft aan de voorkant een rubberen anti-slip voet zodat de mandoline niet schuift tijdens het snijden op een glad oppervlak. De inkeping aan de onderkant van de mandoline worden op de rand van een schaal gezet zodat plakjes in de schaal opgevangen kunnen worden.

De Benriner mandoline wordt geleverd met 3 mesjes die verticaal geplaatst worden en die je kan gebruiken voor het 'en julienne' snijden van groente. Dat betekent dat je smalle reepjes of staafjes snijdt. Je kan kiezen uit fijn, middel of grof.

De Benriner mandoline kan niet in de vaatwasser

  • Breedte snijvlak 6,4 cm
  • Kleur wit
  •  Inclusief 3 bladen en vingerbescherming
  • De bladen zijn makkelijk verwisselbaar en te reinigen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 49,00

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: