Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
Blokrasp microplane

Blokrasp microplane

De Microplane Box grater, de blokrasp, is de scherpste in zijn soort, met een vlijmscherp gelaserd bladoppervlak. Op de blokrasp zitten 4 verschillende raspen; fijn, medium, grof, en een plakjesschaaf. Om wegglijden te voorkomen zitten er rubberen voetjes onder. De rasp is vaatwasmachine bestendig. 


- Rasp fijn: harde kaassoorten, chocolade, kaneel, citrusvruchten, knoflook, gember, noten, uien en pepers.
- Rasp medium: appel, boter, koolsoorten, harde kaassoorten, wortelen, zachte kaassoorten, chocolade, knoflook, noten, uien, pepers en aardappel.
- Rasp extra grof: appel, boter, koolsoorten, harde kaassoorten, wortelen, zachte kaassoorten, uien en aardappel.
- Schaaf: plakjes van diverse groentes en fruit.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 52,95

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.