Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
donna hay

Donna Hay - Modern baking

Taarten, koekjes en alles daartussenin

 

Dit boek is bedoeld als een moderne bakbijbel. Er staan meer dan 250 recepten in; de beproefde en favorieten van Donna Hay, plus de snelle varianten voor de drukkere dagen. Ook heeft ze in dit mega dikke kookboek een reeks meer verantwoorde verwennerijen opgenomen, gemaakt met heilzame ingredienten, voor een beetje balans. Of het nu cookies met een bite zijn, fudgy brownies, dromerige meringues of romige desserts: hopelijk zorgen deze moderne zoetigheden voor een sprank magie in je keuken.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 35,00

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.