Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
koekjesbijbel

Koekjesbijbel - Rutger van den Broek

 

De Koekjesbijbel is hét kookboek voor de koekjes liefhebber

 

Wij wisten niet welk recept we eerst moesten kiezen. Met ruim 170 koekjesrecepten zit je met de koekjesbijbel gebakken; van klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Ook zijn er nog genoeg minder bekende koekjes te ontdekken. Ook onze eigen favoriet; de chocolate chip cookies mogen er natuurlijk niet in ontbreken!

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,95

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.