Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
Home Sweet Home Xmas

Yvette van Boven - Home Sweet Home X-mas

Een kerstkookboek van Yvettte van Boven!

Wij zijn blij! Een kerstkookboek van Yvettte van Boven! Met Home Sweet Home X-mas bereid je je zelf voor op een kerstfeest dat culinair niet kan mislukken. Yvette geeft je talloze tips voor een kerst zonder ingewikkeld gedoe of paniek. Boordevol recepten voor een heerlijk onbijtje, borrelhapjes en complete menu's.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,95

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.