Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
Global Sai vleesmes 21 cm

Global Sai vleesmes 21 cm

Global introduceert zijn eerste nieuwe messenlijn. 30 jaar na de introductie van de traditionele Global messenlijn verrast ontwerper Komin Yamada opnieuw met dit nieuwe totaalontwerp; ergonomische grip, 3 lagen staal, afzonderlijk gehamerd lemmet en messcherp, spiegelend gepolijste snede. Design met een functie, het gehamerde oppervlak van het lemmet is niet alleen een lust voor het oog, door zijn lage holtes ontstaan er luchtzakjes tussen lemmet en ingrediënt. Hierdoor kunnen de etenswaren langs het lemmet glijden zonder dat ze blijven plakken en laten ze sneller los. De ergonomische duimgreep in het handvat zorgt voor een ontspannen, maar stevige grip. Het handvat is een stuk langer dan bij het traditionele Global mes wat er voor zorgt dat het met iedere denkbare greep perfect mogelijk is om het mes te sturen. Ook zijn de messen in de SAI serie zwaarder. Het Global SAI mes is een 3-voudig stalen mes. De binnenste laag is de door fabrikant Yoshikin gepatenteerde legering Cromova 18, al is deze harder dan bij de traditionele Global messen waardoor ze nog scherper zijn en langer scherp blijven. De 2 buitenste lagen staal in het lemmet zijn gemaakt van de zachtere staal legering SUS 410, dit ‘beschermt’ het mes tegen roest- vlek, en corrosievorming en maakt het minder breukgevoelig. Bovendien zorgt de iets zachtere buitenlaag van het lemmet dat de SAI messen zich relatief makkelijk laten slijpen.

Vleesmessen:

De meeste vleesmessen kenmerken zich door een lang, smal lemmet. Minder weerstand dus en makkelijk te corrigeren. Zeker met een vleesmes van Global kan men in een enkele beweging grote stukken vlees in plakken snijden. Er zijn verschillende variaties en modellen die onder de noemer vleesmes vallen. Zo zijn er messen welke geschikt zijn om heel precies mee te werken, bijvoorbeeld om gevogelte mee te snijden, of juist traditionele slagersmessen, bedoeld om veel werk te verzetten in korte tijd. Tevens is het vleesmes uitstekend geschikt voor het trancheren van bijvoorbeeld een rollade.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 195,00

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.