Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
uhmm
  • uhmm
  • uhmm pack

Uhmm box

Uhmm

 

De Uhmm box is een lunch- of bewaartrommel en het resultaat van een uniek uitvouwbaar systeem gecombineerd met duurzaamheid.
  Deze box is geïnspireerd op de Vietnamese cultuur waar ze aten van de palmbladeren.

 

De box kan uitgevouwen worden tot een plat bord, waardoor je gemakkelijk van je maaltijd kunt genieten én daarbij als enorm pluspunt dat het weinig ruimte inneemt in de vaatwasser en keukenla.

 

Gebruik de Uhmm box voor je lunch, diner of "leftovers" of bewaar eenvoudig je kaas, noten of zoetigheid. Hij is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten.

 

-Afmetingen diepte 10x breedte 12x hoogte 7

- Vaatwas machine bestendig

- Geschikt voor temperaturen van -30℃ tot + 100℃

- Vrij van Parabenen

 

Deze Uhmm is blauw met een roze strap

 

 

 

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 20,00

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.