Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50

    Ons team

 team bb


 

 

 

Bianca Bonte
eigenaresse


In 1989 ben ik begonnen met Kookwinkel Bianca Bonte, bleu als wat! Nou ja, niet geheel bleu, ik had al jaren gekeken hoe mijn ouders hun speelgoed- en huishoudwinkel runden. Maar toch als je zelf begint wil je het ook op jouw manier doen. De zoektocht naar nieuwe bewegingen in de wereld van koken en lifestyle is een van mijn grote passies, daar mag ik steun vinden bij mijn medewerkers en externe raadgevers die mij altijd scherp houden! Naast mijn passie voor koken en het ondernemen geeft het mij veel plezier te zien hoe mensen meer kiezen voor kwaliteit in de keuken. In de meer dan 25 jaar dat ik deze kookwinkel heb, blijft het een feest om steeds weer klanten blij te maken met de keuze in kookgerelateerde producten. Ook vind ik het leuk, dat nu hun kinderen bij mij komen voor die ene goede pan, mes of keukenmachine!
Als laatste wil ik zeggen hoe trots ik ben op mijn hecht en hardwerkend team!Jeannette


Bianca en ik gaan al een tijd terug want toen ik 16 was
ben ik gaan werken in de speelgoed/huishoudwinkel van pa en ma Bonte. Bianca huppelde daar als 5 jarig kleuter rond.

6 jaar heb ik geholpen in hun zaak, waar ik de leiding had over Hummels, Alessi en het Lego speelgoed.

Sinds 2006 bij Bianca in dienst, doordat ik haar en familie zo goed ken voelt dat heel eigen.
Mijn passie voor koken en in het speciaal bakken is al heel vroeg ontstaan, met veel plezier denk ik dan terug aan mijn kinderkeukentje.

Nog steeds als ik appelmoes maak ruik ik opnieuw de esbitblokjes van dat kinderkeukentje.
Het bakken van taarten in de winkel en workshops patisserie geven mij veel energie!

Annika


Vanaf begin 2014 ben ik in de winkel te vinden. Ik ben in het bezit van een koksdiploma en voordat ik begon bij Bianca Bonte heb ik een aantal jaren in de horeca gewerkt.
Net zoals mijn collega’s hou ik van lekker eten, en vind het leuk om creatief met eten om te gaan.

Vooral lekkere stukjes vlees bereiden op de Big Green Egg vind ik fantastisch.
In de afgelopen twee jaar is koffie een nieuwe passie geworden, denk daarbij aan verschillende koffiezetmethoden en bijpassende apparatuur.

Om zoveel mogelijk kennis te verkrijgen volg ik regelmatig workshops.

 

Marleen

 

Bruni

 

In 2012 ben ik bij het team van Kookwinkel Bianca Bonte betrokken. Mijn eerste positie was magazijn medewerker, echter daar werden mijn werkzaamheden niet altijd gewaardeerd, tot op de dag van vandaag snap ik nog steeds niet waarom! Maar niet getreurd! Na een functioneringsgesprek bleek al snel dat mijn kwaliteiten letterlijk en figuurlijk op de werkvloer lagen! Als toezichthouder let ik voornamelijk op wat er in de keuken gebeurt, een veeleisende maar voldoening gevende taak! Ik ben dol op alles wat mijn andere collega’s maken, en hoop dan ook dat we nog lang zo’n mooi team blijven!