Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50

Onze specialiteiten

  
Specialiteiten In onze webshop vind je enkel de high lights uit het zeer grote assortiment kookartikelen. Het ontbreekt ons aan de tijd om echt alle artikelen in de webshop te plaatsen, vandaar dat het zeker de moeite is om een kijkje te nemen in onze winkel in Oostburg. Woon je niet in de omgeving van Zeeuws Vlaanderen, plan dan een heerlijk uitstapje naar het mooie Zeeuwse land en breng een bezoekje aan de winkel. Ook kunnen we je via e-mail of telefoon verder helpen met produkten die je niet vindt in de webshop. Dat vinden wij veel leuker, dan het vullen van onze webshop! Hieronder een greep uit onze favorieten of artikelen waar we blij verrast van werden.
Die krijgen een eervolle vermelding onder dit kopje specialiteiten. Zo hebben we een mooie collectie producten om te nuttigen. Zoals koffie van het merk Boot in zowel filter als espresso branding, een 20tal verschillende soorten losse thee, 6 grote vaten met olijfolie voor koud gebruik en een oude postkast gevuld met bakmixen, fondant, marsepein en taart versiering.
            
Bestek Een andere ontdekking is het bestek van Herdmar. Een speciaal in het oog springend bestek dat er net even iets anders uitziet! Denk hierbij aan een mat zwart bestek of met een bloemenprint. In het koper mat of glans of een mooi beslagen bestek.

                                                                                                                              

Opzoek naar een mooi steakmes?! In de messenkast hebben we een ruime collectie Laguiole messen. Een serie met een scherpe snede maar beter nog een speciaal heft. Zowel in gekleurde versie aanwezig als in verschillende houtsoorten. Ook in het lemmet is er keuze uit een matte of een glimmende versie. Kortom een steakmes wat persoonlijk bij je past.

Hiervan hebben wij ook verschillende kelnermessen, zakmessen, kaasmessen en broodmessen.

                                       

Buiten de gewoone kookartikelen zijn we altijd op zoek naar bijzondere artikelen of spullen die je niet vaak meer tegenkomt. Zo hebben we ruim 65 rollen tafelzeil in verschillende kwaliteiten die regelmatig wisselen, een hoek met meer dan 200 uitsteekvormpjes en haken vol schorten van stof, met een plastic coating en stoere leren schorten!

Een servies van het eerste uur is Bunzlau wat na 28 jaar nog altijd een mooie plek in de winkel verdient. Het uitpakken van dit servies is voor ons een waar feestje. De ruime keuze in het servies en de verschillende decors maakt dit ook een mooi cadeau. Net zoals de olijfhouten planken, schalen en slacouverts.  

       

Service

Messenslijpen

De laatste donderdag van de maand worden de messen bij ons opgehaald door de messenslijper. Deze levert hoge kwaliteit slijpwerk af! Naast het slijpen van je keukenmessen kunnen broodmessen en tafelmessen gekarteld worden.

De donderdag inleveren is de dinsdag erna terug ophalen!

Kinderbestek In de winkel hebben wij een leuke collectie kinderbestek. Denk hierbij aan bestek met gekleurde afbeeldingen, afbeeldingen in het bestek zelf of een effen bestekje. Maar niets is zo leuk om het persoonlijk te maken door de naam en eventueel geboortedatum in te laten graveren! Laat het bestekje bij ons achter en wij graveren de naam en geboortedatum erin. Dit kan in rechte of schuine letters.
                              
Eetbare prints en bakvormenverhuur
Wil je een persoonlijke verjaardagstaart bakken of een taart voor een andere gelegenheid dan hebben wij bakvorm cijfers van 34 cm hoog te huur voor € 2,50 per dag. Wil je een taart of cupcakes versieren dan kan dit met de eetbare prints die bij ons verkrijgbaar zijn. Stuur je foto, afbeelding of tekst door per mail en kom je eetbare print op A4 formaat bij ons in de winkel afhalen. 7,50 per print.