Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
Bakvorm De Zeeuwse knop

Bakvorm De Zeeuwse knop

De Zeeuwse knop is een sieraad met een rijk historisch verleden en behoort tot het cultuurgoed van onze provincie. Op een originele manier helpt het dit cultuurgoed van de Zeeuwse knop te bewaren. De bakvorm kan gebruikt worden voor het bakken van een cake in de vorm van een Zeeuwse knop, maar is ook geschikt voor een hartige taart, brood of pudding. Iedereen kan een eigen (in)vulling geven aan deze knop.

Met een ringetje dat aan de rand is bevestigd kan de knop worden opgehangen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 25,00

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.