Gratis verzending
(in Nederland) bij besteding vanaf 50
Olijfolie speciaal om te bakken

Olijfolie speciaal om te bakken

Op zoek naar een olijfolie die niet walmt en spettert wanneer je hem in een hete pan schenkt? Dan is de Betis een echte aanrader. Het is niet voor niets onze bestverkochte olie! Deze extra vergine olijfolie is van hoge kwaliteit en leent zich goed om te verhitten op hoge temperatuur. Van braden tot frituren, het kan allemaal!

Wij bieden deze gezellige retro blikken aan in twee varianten; de groene en de gele. Het grote verschil is dat de groene blikken gevuld zijn met olie die iets meer van die rijpe 'olijfsmaak' bevat dan de gele. De olie in de gele blikjes is namelijk wat milder van smaak en daardoor zelfs te gebruiken bij het bakken van cakes.

 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 10,95

Hulp bij bestellen

Als u bij het bestellen onze hulp nodig heeft, dan kunt u ons een e-mail sturen naar info@biancabonte.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0117 - 454 614.

 

Wijzigen van uw bestelling

Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan laten wij u dat direct weten.Wilt u een wijziging of annulering doen, reageert u dan zo snel mogelijk. Stuurt u ons in die gevallen in ieder geval een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@biancabonte.nl.

 

Levering

Nadat uw betaling door ons ontvangen is gaat de bij uw bestelling aangegeven geschatte levertijd in. De standaard levertijd is 1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld.

 

Betaling

Bij Kookwinkel Bianca Bonte betaalt u altijd via een beveiligde (SSL)verbinding. U heeft u de volgende manieren om te betalen: iDEAL Bij betalen d.m.v. iDEAL maakt u gebruik van uw vertrouwde manier van internetbankieren van uw eigen bank.